BENVINGUDA CURS 2020-2021

Benvolgudes famílies de l’Escola Suris:

Desitgem que hàgiu tingut un bon estiu tot i aquesta situació de pandèmia en què encara ens trobem immersos.

L’equip directiu del Suris, l’equip de mestres i la resta de personal docent i no docent, ja estem preparats per a aquest inici de curs tant especial i diferent que tot just comença demà.

Amb aquesta nota, només us volem avançar que el nostre Pla d’Obertura del Centre pel curs 2020/2021, amb totes les novetats organitzatives, d’acord amb els criteris i les indicacions marcades per a la seva elaboració per part del Departament d’Educació i de Sanitat, ja està elaborat i amb el vistiplau de la inspecció educativa.

Per tant, us el presentarem, a tota la comunitat, un cop l’haguem donat a conèixer al membres  del Consell Escolar, que tindrà lloc el dia 3 de setembre.

El document amb el Pla, no només el penjarem al web perquè estigui a disposició de tothom, sinó que a més a més, us compartirem una explicació enregistrada (vídeo) del mateix on l’equip directiu explicarà els trets principals de la nova organització i us convidarem, posteriorment, a una videoconferència, a través d’un enllaç de correu gmail, perquè totes aquelles famílies a qui us hagin quedat dubtes i/o així ho desitgeu, pugueu connectar-vos per tal de fer els aclariments que considereu oportuns.

Al marge d’aquestes “reunions” inicials per a donar-vos a conèixer el Pla  d’0rganització i Obertura del centre amb les novetats d’aquest curs, cada mestre/a us convocarà a finals de setembre/ principis d’octubre a les reunions inicials de curs que són habituals cada any, tot i que, enguany, s’hauran de fer, si la situació de pandèmia segueix com fins ara, de manera virtual.

Esperem que amb totes aquestes actuacions i explicacions, tothom pugui començar el curs amb la màxima tranquil·litat i seguretat possible.

Bon inici de curs a tots/es!!!!!

La Direcció

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>