EXPERIMENTEM AMB TENDONS

A sisè estem treballant el la funció de relació, per saber com el nostre cos es relaciona amb el nostre entorn, reaccionant des de que rebem un estímul, fins que el nostre cos dona una resposta.

És per això que volíem descobrir com es produeixen aquests moviments que el cervell decideix, i que ordena als músculs. Però com fan aquests músculs que es moguin els braços, els dits, i les cames?

Amb aquestes potetes de pollastre hem descobert que hi ha tendons que uneixen els músculs i els ossos, i fan que tot l’aparell locomotor porti a terme els desitjos del senyor cervell.

D’aquesta manera, tenim tendons EXTENSORS i FLEXORS, que estiren i arronsen les nostres extremitats.

Aquí us deixem unes imatges i vídeos per que pugueu veure el que vam descobrir amb aquest experiment.

Pot ser us passa com a nosaltres que, al principi ens feia una miqueta de respecte experimentar amb una pota de pollastre, però després vam al·lucinar en comprovar com és d’increïble el funcionament del cos, i la por ens va desaparèixer!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>