A GAUDIR DE L’ESTIU!! BONES VACANCES!

Benvolgudes famílies! Estimats nens i nenes de segon!

Les vacances d’estiu són un bon moment per gaudir de la natura, l’oci, els amics, la família, el bon temps,… També estem segurs de que aprendre no va lligat a avorrir-se, sinó que al contrari, quan més bé us ho passeu descobrint, experimentant, provant, etc., més aprendreu. L’ESTIU ÉS UN MOMENT IDEAL PER GAUDIR APRENENT!!

A continuació teniu un recull de recomancions i propostes per a aquestes vacances.

  1. Llegir.
  2. Fer algunes de les propostes del full amb els 66 entreteniments que es va repartir a la classe.

3. Visitar el SYMBALOO d’informàtica per aprendre jugant.

4. Acabar algunes de les feines dels llibres o quaderns que no hem pogut fer durant el curs. Revisar aquelles activitats que no has fet bé i així poder aprendre de les coses que no t’han sortit bé la primera vegada.

5. Qui vulgui comprar un quadern d’estiu, la meva recomanació és el que us proposo a continuació. Es tracta d’un quadern pràctic perquè és de mida petita, divertit, entretingut (no són les tipiques tasques a vegades avorrides) i econòmic. No obstant, si la vostra intenció és comprar un quadern també podeu comprar un altre que us agradi més.

Per acabar, us vull comentar un parell d’aspectes. En primer lloc,  dir-vos que sóc de l’opinió de que no cal començar a fer feina un cop acabat el curs. Caldria que desconnectin una miqueta per a que després ho agafin amb més interès i més ganes. No obstant, això depèn de les ganas de cadascú.

També voldria fer una recomanació de cara al final de l’estiu. Acostuma a ser molt recomanable que dues setmanes abans de començar el nou curs, ja es comencin a posar algunes estonetes a fer feinetes per poder recuperar els hàbits i les rutines. D’aquesta manera l’inici de curs no se’ls farà tan difícil i els agafarà més preparats i preparades.

Finalment vull compartir amb vosaltres l’afirmació d’un gran mestre. He sigut una mica pesat i reiteratiu amb el tema de la lectura durant tot el curs i la frase d’aquest pedagog destaca la gran importància de  la lectura i el seu paper determinant en el que vindrà a partir d’ara.

“En tercer i quart de primària els nens viuen una revolució intel·lectual al passar d’aprendre a llegir a aprendre llegint

(Gregorio Luri)

Qualsevol dubte o cosa que necessiteu, no dubteu en escriure’m i us ajudaré en tot el que pugui.

BON ESTIU!

Una forta abraçada i moltes gràcies per la confiança que m’heu mostrat. He gaudit i m’ho he passat molt bé amb els vostres petits i petites.

Cristóbal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>