Concurs de dibuix – Festa APLEC de Santa Agnès

Aquest curs escolar, l’Escola de Santa Agnès va organitzar durant el mes de març el 2n Concurs de dibuix per la caminada popular que s’havia de portar a terme dins de l’Aplec de Santa Agnès. Degut a la situació actual d’Estat d’Alarma el concurs i la caminada es van haver d’aturar. Tot i així, per sort, els alumnes de la nostra escola van poder fer entrega dels seus dibuixos en la data prevista de termini de presentacions el 12 de març. Just abans del tancament de les escoles. Aprofitant que aquest cap de setmana 9 i 10 de maig és quan s’havia de celebrar l’Aplec de Santa Agnès, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de l’AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) de l’escola, hem trobat la manera de poder mantenir almenys el Concurs de dibuix que consta de dos premis.

El 1r premi: El dibuix premiat es farà servir per pintar-lo en un mural gran en una de les parets de la nostra escola. Serà el record i una de les formes de commemorar que el proper curs 20/21 celebrarem 10 anys d’escola!

El 2n premi: El dibuix es volia fer servir en el cartell de difusió de la caminada popular. Degut a l’anul·lació de la Caminada, s’ha fet una modificació perquè es faci servir en la difusió de la notícia digital  de l’Ajuntament com a portada de la publicació sobre la història de l’Aplec de Malanyanes. No us ho perdeu, es donarà informació molt interessant del poble!

BASES 2n CONCURS DIBUIX-CONFINAT

Voleu veure els dibuixos de tots els nostres alumnes que han presentant participació al Concurs!?

També descobrireu els dibuixos premiats!  Cliqueu l’enllaç a l’exposició.

EXPOSICIÓ 2N CONCURS DE DIBUIX – APLEC DE SANTA AGNÈS

El jurat ha estat composat per el mestre d’extraescolar de dibuix, dues mestres de l’escola, dues famílies membres de l’AFA (Associació de Família d’Alumnes) i un membre de l’equip directiu, que es van reunir el passat dilluns 4 de maig de forma telemàtica per tal de prendre la decisió final dels dibuixos premiats. La decisió no ha estat gens fàcil, ja que hi ha molts dibuixos maquíssims!!

 

Donem l’enhorabona a les dues alumnes de 5è guanyadores del concurs!!

En el 1r premi, L. J. amb pseudònim “Capdesuro”, i en el 2n premi M.J. amb pseudònim “La loca”.

Felicitats!! Heu presentat uns dibuixos genials!!

 

Esperem, amb aquesta iniciativa de mantenir el Concurs de dibuix escolar, poder aportar el nostre granet de sorra a no oblidar l’Aplec de Santa Agnès. Tot i que no es pugui celebrar com voldríem i ens hagués agradat el mantindrem viu.

Al 2021 esperem reprendre l’organització de la Caminada Popular i celebrar com es mereix l’APLEC DE SANTA AGNÈS!

 

FEM POBLE, FEM ESCOLA!!

 

L’equip de mestres de l’Escola Santa Agnès