Les colònies segons els grans

-Dilluns vam arribar a les colònies. Estava plovent.  Vam dinar. Mentre que dinàvem va parar de ploure i vam triar les habitacions.

-Dimarts ens van vindre a despertar i vam anar a esmorzar. Quan vam acabar d’esmorzar vam anar a fer escalada i tir amb arc. Per la tarda vam anar a la platja a buscar estrelles de mar, botifarres de mar, crancs… Vam trobar molts erisons de mar, estrelles de mar,  botifarres de mar, crancs ermitans i molt més.

-Dimecres vam fer caiac de mar, tot i que no era de mar, perquè el vam fer a la desembocadura del riu Ter. Després de dinar vam anar el Nautilus. Ens van esplicar dues històries: una anava de dues illes i l’altra de un submarinista que es va perdre a una cova.

-Dijous al matí vam fer ponts i tirolines i a la tarda esnorquel  i vam veure molts erisons de mar i també els vam tocar  vam jugar a la platja.

-Divendres vam anar fins al far de Sant Sebastià caminant. Després vam baixar a dinar. Després de dinar quan va arribar l’autobús una pesa va explotar.

Escrit per Guiu i Berni

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>