EXCURSIÓ RUTA DE LES FONTS I DIPÒSIT DE L’AIGUA

El dia 29 d’octubre de 2019, els alumnes de 4rt O de l’escola Pinyana, van fer una excursió al dipòsit de l’aigua. Un senyor que es deia Marc, va ser el nostre guia fins arribar al dipòsit. Quan vam arribar al dipòsit vam baixar les escales i vam veure forats estranys, després ens van ensenyar com es deien: entrada 1, sortida, sobreeixidor, entrada 2, entrada 3, respirador i forat de la neteja. Vam pujar les escales per sortir del dipòsit i ens van ensenyar un video que ens va ensenyar perquè es va crear el dipòsit.

També vam anar a les rutes de les fonts de Lleida per veure unes quantes fonts. Vam visitar 6 fonts que són les següents: font de la plaça del Dipòsit aquesta font es va crear en el any 1792. A continuació la font de les Piques, aquesta font es va crear en el any 1736. A més a més, vam veure la  font dels Tritons que es va crear al 1742. Després vam veure la Font de  l´Ensenyança que es va crear en el 1792. També vam veure la font del Roser es va crear en el 1830.  Per últim la font de l´Hospital es va crear en el any 1802.

Ens ho vam passar molt bé !

Mireu les fotos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>