Available courses

Proposta didàctica de l'assignatura de Tecnologia de 3r d'ESO.

Els materials d’aquestes propostes didàctiques han estat elaborats pel Departament d’Ensenyament en el marc del programa mSchools, iniciativa impulsada per Mobile World Capital Barcelona amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i GSMA.

 

Aquest curs ocupa més de 20Mb. Pot ser que el Moodle dels vostres centres tingui limitada la mida dels cursos a restaurar. Si és així, podeu superar aquesta limitació fent la restauració del curs des del Drive de Google. Cal, doncs, que l'administrador del Moodle del centre configuri el Drive com a repositori d'arxius del Moodle. Per fer-ho pot seguir els passos indicats en aquesta PMF del Moodle d'Àgora.
 
Com a alternativa, també podeu accedir al Moodle com a gestor de centre i anar a la secció "Enviament de fitxers grans al Moodle". En aquesta PMF està explicat com fer-ho.Autor/a: Roser Cussó; Josep Dalmau; Anna Macià; Artur Coll; Rosanna Fernández
Llicència: Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)

català segon

Assignatura de plàstica de 6è

CATALÀ DE 6è.

TASQUES I SEGUIMENT DE LES ACTIVITATS.

Tasques a realitzar , objectius i controls

Eina per a treballar la cartografia que s'inclou en el temari de la Prova d'accés a Grau Mitjà

El curs preten estudiar i valorar els projectes que l'ésser humà ha dut a terme al llarg dels anys creant objectes, màquines i aparells, i l'obtenció de diverses fonts d'energia per tal d'entendre una mica més el nostre entorn, aprendre a valorar-lo i a estimar-lo.

Recursos i enllaços per les ciències experimentals de 2n d'ESO

Aquest lloc està creat per tal que pugueu entregar, visionar i participar activament durant el curs. Recordeu que es tracta de crear sense por! Teniu el poder!

Itinerari d'Aprenentatge de l'Escola Pia de Catalunya (projecte en una 1a fase)

Títol: Aprenem de les deixalles

Autors: Eduard Maza i Oriol Batlle de l'Escola Pia Sant Antoni (esperem futures col·laboracions)

Continguts: Introducció a l'Estadística bàsica (valors centrals i de dispersió), a l'us del full de càlcul i al disseny d'un lloc web

Motivació: Estudiar si hi ha o no una relació entre el tipus de deixalles i el nivell socioeconòmic

Benvingut/da

Ets a la pàgina moodle en la que hi trobaràs material complementari per a seguir la matèria de matemàtiques de tercer d'ESO

Recursos i activitats de l'àmbit socio-lingüístic.

Recull de temes i recursos per treballar en l'àmbit Cientificotècnic amb el grup Ulisses de 3r d'ESO

Aquest Moodle és per mirar de fer arribar de forma endreçada la feina al Juan Andres i poder-li avaluar, durant tot el temps que estigui de baixa per la lesió que ha sofert.

A partir del desembre també fa de suport a l'Oriol Paricio que ha estat intervingut quirurgicament i no tornarà abans de passades les festes de Nadal.

Benvilgut/da

Aquí trobaràs material que t'ha de servir per seguir la matèria de matemàtiques de 4t. d'ESO

Recursos i activitats de la matèria optativa de Tecnologia de 4t d'ESO.

biologia de segon curs
Unitat de Biologia de 2n de Batxillerat