2n Anàlisi de sorra a la platja de Ponent (6è)

El passat 18 de maig amb els alumnes de 6è vam tornar a la platja de Ponent per realitzar el segon anàlisi de sorra, seguint amb l’objectiu de separar els plàstics de la sorra. Vam tornar a recollir mostres en el mateix punt i seguint exactament el mateix procediment que en l’anterior anàlisi. Aquesta vegada aparentment la sorra s’apreciava molt més neta. Però després de fer l’anàlisi vam quedar bastant sorpresos de veure que hi havia també molt de plàstic. Aquesta vegada vam recollir 61gr de plàstic ( la nostra zona d’anàlisi és de 24 metres quadrats).
Com sempre hem penjat les dades a la pàgina observadoresdelmar.es, amb la voluntat de fer difusió de les dades que obtenim i poder ajudar a conscienciar i solucionar aquest gran problema. Us passem el link per si voleu consultar més dades de l’observació!

http://www.observadoresdelmar.es/observacio-detall.php?projecte_id=8&id=9781
#

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>