SORTIDA A LA FÀBRICA DEL CACAOLAT

El dimarts 13 d’Octubre els alumnes de cinquè vam anar a visitar la fàbrica del Cacaolat a Santa Coloma de Gramenet. La sortida es va iniciar d’una manera diferent ja que molts no havíem agafat mai la Línia 9 del metro i ens va agradar molt, no sabíem que hi havia uns vidres que protegien les portes d’entrada i sortida dels vagons i tampoc que havíem de baixar i pujar tantes escales mecàniques, aquella línia està soterrada!

A la fàbrica ens van explicar d’on prové el cacau, ens van donar a tastar el Cacaolat, vam visualitzar un vídeo del procés de fabricació, vam olorar diferents cacaus, vam veure les maquinàries i els treballadors a través d’uns vidres i, finalment, ens van obsequiar amb alguns productes de la marca Cacaolat. Ens en vam anar amb un bon regust de boca i amb la idea que sempre que tinguem una dieta equilibrada i sana ens podem permetre un caprici de tant en tant!

Sortida Cacaolat 5è (2)Sortida cacalolat 5è

Vols veure més fotos? Clica aquí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>