Pictoescriptura a 5è

Aquest trimestre hem treballat una part de l’expressió escrita amb l’ajuda de la tècnica que ens han ensenyat els de la Pictoescriptura amb els que ja portem treballant durant uns anys.

Van venir una il·lustradora i una escriptora a classe per ajudar-nos a crear els personatges i l’inici de la nostra història i, posteriorment, vam fer un pictomapa (que és un full amb vinyetes on hi dibuixem part del nus i el desenllaç del que serà la nostra història).

Finalment escrivim en un full en brut el que hem dibuixat al pictomapa en forma de narració i, per acabar, ho passem a net en un llibret a mig fer on ja hi ha la primera part escrita per l’escriptora i amb les il·lustracions de la il·lustradora i nosaltres l’acabem amb tot allò que hem creat. Cada llibre és individual, de manera que tots nosaltres tenim finals diferents! Si en voleu veure el resultat haureu d’esperar uns dies però de moment us deixem unes quantes fotos per anar obrint boca.

2015-2016 - Pictoescriptura 5è (7)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>