Música Africana per entrar a l’escola!

Aquesta setmana és la festa de la diversitat, i va d’Àfrica.

Des de les tutories s’està treballant l’Àfrica, la Cultura i les seves tradicions, i les mestres de música vam decidir que començariem el curs treballant cançons africanes, així que n’hem fet 3.

A infantil n’hem fet una que es diu kye kye kule i que és de Ghana.  A cicle 2 (1r, 2n i 3r) hem estat treballant la cançó Funga Alafia i que és de Ghana, també. I amb els de Cicle 3 (4t, 5è i 6è) hem estat treballant la cançó Ninisiponono que és del sud de l’Àfrica però que no se sap ben bé d’on!

Com que les hem estat treballant aquests dies, i la festa de la diversitat és aquest Diumenge 30 de Setembre, hem decidit que aquesta setmana les cançons que ens acompanyarien les entrades i les sortides serien aquestes!

Com la setmana passada, si les voleu escoltar a casa, tansols heu de clicar els noms de les cançons i us duran a l’enllaç on podeu trobar-les!

Esperem que en gaudiu i fins la setmana que ve, a veure quina sorpresa sona!

Bona setmana, i bona música!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>