EL PROGRAMA MUS-E A L’ESCOLA PERE VILA

A l’escola ja fa anys que comptem amb la col·laboració de la  Fundació Yehudi Menuhin per desenvolupar el programa MUS-E d’integració a través de les arts, concretament de la dansa, en el cas de la nostra escola.

 L’Olga Ponce i el Moisés Ramos, (ballarins i coreògrafs) professionals amb experiència pedagògica imparteixen les sessions  al centre en horari lectiu. Les activitats, organitzades amb els docents, afavoreixen el diàleg entre alumnes i els ajuden a canalitzar la creativitat.

La intenció de les sessions és que els alumnes canalitzin la seva creativitat i reforcin l’autoestima. Treballen a través del moviment i les emocions uns objectius pedagògics, que mitjançant la dansa els ajuden a integrar eines vitals pel seu desenvolupament intel·lectual i afectiu.

Aquí teniu una petita mostra del treball que han realitzat en aquestes sessions els alumnes de 1r i 3r amb els artistes MUS-E i les seves tutores.

VÍDEO ALUMNAT 1r

VIDEO ALUMNAT 3r

“Se’ns dubte, un nen motivat és un nen que aprèn.”

Mar Fargas

Cap d’estudis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>