El fort i el fluix!

A la classe dels dofins a l’hora de música, avui ens ho hem passat pipa!

Ja fa dies que treballem les qualitats del so a nivell sensorial, el fort, el fluix, l’agut, el greu, el crescendo, el decrescendo…. un no parar d’emocions que ens porta la música i que representem amb el cos, reproduïm amb instruments i dibuixem amb les seves grafies corresponents.

Avui, hem sentit una audició i hem sortit uns quants nens i nenes a dibuixar-ho a la pissarra, quan sonava fort, haviem de fer un espiral ben gran, i quan sonava fluix, un espiral petit…. Tots ho voliem fer, i el temps s’acabava…. Així doncs, hem trobat la solució…. i si ho dibuixem al terra??

Cada nen i cada nena, ha agafat un guix, i…. vinga! a dibuixar l’audició!!! Ha quedat un terra de musica molt decorat, i ens ho hem passat genial!! mireu mireu!! (Cliqueu la imatge per veure’n més)

portada

 

1 comentari

  1. Esther

    Jolio, ja sé com decorarem les parets de l’entrada de casa nostra. Pintar al ritme de la música i de pas amagar les esquerdes de la paret. M’agrada molt aquesta manera de “veure” la música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>