DILLUNS DE PAÏSOS (2n)

Els dilluns a la tarda comencem les tardes dels nostres països.

  • El passat dilluns, 6 de febrer vam començar amb PERU i ARGENTINA.

La Wilda, mare de l’Ulises i la Lea ens va parlar del Machu Pichu, de l’ Amazonas i ens va ensenyar fotos del Perú. Va venir amb el vestit típic de les festes peruanes i ens va portar galetes de quinoa.

En Juan Carlos, pare del Matías i del Simón ens va ensenyar fotos de les cataractes d’Iguazú i d’Argentina.

Moltes gràcies als dos.

  • El 13 de febrer vam conèixer Equador gràcies als comentaris de la mare del Jéremy i de la família de la Laia i l’Alejandra Benítez.  Vam berenar unes fantàstiques empanades de formatge, sucs….Moltes gràcies !!

Dimarts 20, dia de La República Dominicana amb el pare del Pablo Méndez, la mare i el germanet del Gerard i la mare de la Carla. Vam veure el país des d’un helicòpter i també vam berenar productes i arròs dominicà.

El passat dilluns 13 de març,  vam escoltar les explicacions que ens va fer la mare de la Isidora sobre Chile. Quín país tant variat i ric en contrastos. Després la mare del Matías i els pares de l ‘Emilie ens van parlar de Colombia, de la quantitat de fruites que hi ha, dels diferents climes, i ens van portar dolç de papaia i galetes de blat moro. Boníssimes!!  Gràcies a tots !

Podeu veure el recull de fotografies  AQUÍ

 

Gràcies !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>