Ja som al juny i tenim l’adéu a sisè.

Segur que tot l’equip de mestres, pares, mares i alumnes ens sentim nostàlgics, ja que s’acaba una etapa important de les seves vides, on l’escola Pegaso els ha guiat, recolzat i acompanyat cada  curs que han superat, i a molts d’ells des d’aquell primer dia que van començar el P3; però també contents per arribar al final d’aquest procés, quan segur que ja tots i totes porten marcada per sempre l’escola Pegaso als seus records i al seu cor.

Però ara l’important és que mirin cap endavant, perquè una nova etapa ja està arribant i és el començament de l’institut.

En aquest moment, només ens queda dir a aquesta promoció sensacional:  ENDAVANT, ÀNIMS  i MOLTES FELICITATS!!

                                                                                       

7 comentaris

 1. Anna

  No els oblidarem mai aquesta colla que han estat amb nosaltres des de tan petits!!!!
  Estic segura que els anirà molt bé!!!!
  Us desitjo a totes i tots molta molta sort! No deixeu mai de somniar ni de voler aprendre!!!!!

  Anna F.

  1. Pau.R

   Quán vaig anar per primera vegada aquesta escola sabia que sería la millor escola del mon i amb aquesta escola he passat moltes experiencies.

 2. Rosa M. S.

  Molltíssimes felicitats promoció 2011-2020!!!
  Tindreu a l’escola Pegaso com testimoni d’un primer día a l’escola,de les colònies,de les sortides,de les estones de pati,de treball, d’estudi…
  PER SEMPRE.

  Rosa M.S.

 3. Nati G.

  Está claro que esta Promoción será la más especial de la escuela hasta la fecha….Aunque no podamos festejarlo por todo lo alto como se merecen, se llevan una experiencia unica que seguramente les servirá de referente para ser fuertes el resto de su vida. Son unos Campeones y eso está mas que demostrado….Aquello que te hunde, es la fuerza que te levanta

 4. Jordi Sànchez

  Desitjo que a tots us vagi molt bé en aquesta nova etapa que comenceu. Segurament molts continuareu al Príncep de Viana on podreu continuar dins del nostre recinte. Pels que marxeu heu de recordar sempre aquesta escola ja que a partir d’ara formareu part de la seva història. Sereu un grup que sempre recordaré tot i que només us vaig tenir durant un curs.
  L’escola Pegaso la duré sempre dins meu perquè forma part de la meva vida. Des del balcó de casa dels meus pares recordo com es construïa l’edifici, així com la vaig inaugurar aquell llunyà 1977 com alumne de P5. El mateix edifici dels meus pares (els de CEVASA) estan en els terrenys de l’antiga fàbrica Pegaso. Anys després recordo com van enderrocar tot el que quedava de la fàbrica i es va urbanitzar el parc on hi van instal·lar unes barques que feia goig recórrer el parc remant. No entenc perquè no les han tornat a col·locar mai aquelles arquetes on els nens jugaven. Cada dia de la meva vida he anat passant per davant de l’escola i durant la meva joventut recordo que els caps de setmana saltava la balla amb els meus germans per jugar a futbol al pati. Després de 40 anys de la inauguració de l’escola vaig tenir la oportunitat de tornar-hi però com a mestre. Vosaltres em vau donar la oportunitat de participar a les celebracions dels 40 anys! He de donar-vos les gràcies a tots els meus alumnes i a tots els companys per la bona acollida. Com us havia dit en alguna ocasió, dedico la meitat del meu temps a investigar la història del nostre barri o antic poble que som. Espero que algun cop tingueu afició a la història i ens retrobem algun cop.
  Quan ens veiem recordeu en ensenyar-me una foto de quan feieu 4t perquè creixeu molt ràpid i és possible que no us reconegui però del que no tinc cap dubte és que em farà il·lusió (malgrat que a algú es mereix que l’estiri de les orelles).
  Una abraçada a tots!
  Jordi

 5. Sergi Carrillo

  Estar a l’escola pegaso ha sigut una experiencia inoblidable i sempre la recordaré amb molta estima.

  També volia despedir-me de la gent que s’en va del cole i dels profes sempre els recordaré y els tindre estima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>