CIRC CRIC

El passat divendres dia 20 d’abril, els nens i les nenes de P4 de les girafes i dels óssos polars van poder gaudir d’un dia al Circ Cric.
Un cop arribats a Sant Esteve de Palautordera uns monitors ens van fer una gran rebuda i ens van donar una petita pancarta on ens assignaven un animal. En aquest cas érem els cargols i les papallones. L’arribada al Circ va ser espectacular ja que anàvem molt contents pel bosc i creuant el riu. Un cop arribats van sentir una gran animació a càrrec de Pep Callau, però nosaltres encara havíem d’esmorzar. Després de fer-ho i ballar una estona amb molts altres nens i nenes vam guardar les nostres motxilles en una petita tenda de campanya amb el nostre logotip de cargols i papallones. Tot seguit ens vam dirigir fins a la carpa Gran on començava “El Despertar dels Artistes, la vida del circ”, on el Tortell Poltrona i uns grans acròbates assajaven la funció que farien a la tarda i entrenaven les seves habilitats. Va ser fantàstic.
Després a dinar en una altra carpa per protegir-nos del sol vam jugar una estona en un gran terreny de gespa abans d’entrar al gran espectacle que es faria a la Carpa Cric. Un espectacle fantàstic de circ i destreses acrobàtiques plenes de música i humor totalment compaginats.
Va ser una jornada completa, finalment vam tornar a agafar les motxilles i pel camí del bosc cap a l’autocar…..ja podreu creure que a la tornada….. molts es van adormir. Mireu, mireu les fotografies, ens ho vam passar genial!!!!

Fotos:     Girafes     Óssos polars