Els nens i nenes d’ infantil han anat a collir olives de l’olivera que tenim al patí de l’escola.
Com que no arriben a agafar-les totes, busquen i troben com fer-ho.
Un cop recollides les posem en un pot.
Les tenim 10 dies en remull amb aigua, per llevar-lis l’amargor. Els encarregats de fer-ho són els Ratpenats (P5) i els Nonoms (P4).
Cada dia els canviem l’aigua i en posem de nova. Un cop han passat els dies, les olives estan preparades pel següent pas.
Tots els nens i nenes d’infantil ens reunim per afegir els ingredients que han recollit del pati de l’escola, (romaní, farigola, sal i aigua).
Afegim els ingredients per proporcionar bon sabor.
I… esperem 3 mesos per poder tastar-les.
Quan els meus fills venien a l’escola no hi havia cap olivera es per això que quan va acabar la primària en Pau el petit vàrem decidir que teníem que regalar alguna cosa a l’escola que perdures i que poguessin gaudir les properes generacions i també que quedes un testimoni de que els germans Anna i Pau Caparrós en aquesta escola varen aprendre molt mes que a escriure i a fer sumes, varen ser feliços i ho noto quan amb 31 i 27 anys en parlen sovint de l’escola, jo com a mare també vaig aprendre moltes coses en aquesta escola, un temps important a la meva vida. Quan he vist les fotos dels nens amb la Silvia i l’olivera m’he emocionat pensant que potser es l’olivera Caparrós, que segueix aquí per gaudir-la. Jo he gaudit de les fotos dels nens, de les olives i del somriure meravellós de la Silvia que es el de sempre, que un homenot de 27 anys que va estar amb ella a P3 et digui que va ser una mestra especial vol dir alguna cosa.
Un cistell ple de petons
Gràcies per tot el q ensenyeu als nostres fills, perque collir olives segurament és més enriquidor que estar assegut en una cadira.
Gràcies! Quines fotos mes maques! Com gaudeixen els nostres nens a l’escola!
Tenim una escola molt maca i unes mestres genials! Gràcies!