BON DIA VIDA!! Música setmanal positiva ↑↑↑

Bon dia Vida!

Amb aquest missatge tan agradable comencem la setmana del desconfinament! Tot i que fa dies que ja es pot sortir d’una manera molt controlada, a partir d’aquest dilluns ja podem fer-ho fins una mica més lluny i d’una manera més relaxada, i per això he triat compartir amb tots vosaltres aquesta cançó tan positiva del grup de rumba catalana de La Garriga Gertrudis.

Podeu clicar-ne el nom per saber més coses d’aquest grup, però el que és cert és que tenen un estil molt peculiar i han estat uns veritables revolucionaris en l’estil de la rumba catalana, ja que l’han fusionat amb ritmes llatins i moderns com són el reggae, el pop-rock o la cúmbia, a part de fer algunes cançons de protesta que són veritables joies.

Aquesta cançó forma part de l’últim disc de Gertrudis, “No em dóna la gana”, del qual també us en recomano sentir-ne la cançó Si tothom calla, perquè ningú combregui amb rodes de molí!! 😉

Gaudiu de tanta energia durant aquesta setmana i bona sort en el desconfinament!! Va que aviat passarà tot! Abraçades!! Ah! i animeu-vos a deixar algun comentari aquí a sota: sempre és gratificant veure que allò que preparem és visitat per algú!

Manel 

1 comentari

  1. Marta Castilla

    M’ha encantat, coneixia de la de Tothom calla, però aquesta no, molt bon ritme i missatges xulos. Transmet alegria i ganes de ballar. Bona tria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>