Les maduixes i les cireres descobreixen el clarinet

Després d’haver anat a veure l’espectacle Planeta Clarinet a L’Auditori de Barcelona, la setmana passada el Dani, el pare de la Jana, va venir a l’escola per ensenyar-nos el clarinet de ben a prop.

Al llarg d’aquest trimestre els nens i nenes de P3 ens hem anat familiaritzant amb el so del clarinet a través de diverses audicions i cançons que vam poder sentir a L’Auditori de la mà de quatre clarinetistes. Les maduixes i les cireres vam participar des del públic picant de mans i cantant les cançons “Cargol treu banya” i “Cuca de llum”.

Després d’aquesta experiència, dimecres passat el clarinet va entrar a la nostra aula de música. El Dani, que és clarinetista, ens va explicar moltes coses sobre aquest instrument i ens va tocar algunes de les cançons que coneixem. Va ser molt bonic poder veure i sentir el clarinet de ben a prop. Fins i tot el vam poder tocar. Gràcies Dani!

Podeu veure més imatges en aquest enllaç: https://photos.app.goo.gl/F3PaoULJnaDzfmDu2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>