Hem celebrat la setmana de la música a l’escola Montserrat Solà

La setmana del 23 al 27 de novembre l’hem dedicada a la música gràcies a la col·laboració de mares, pares i avis músics que cada dia, al matí i a la tarda ens han rebut a la porta de l’escola. Aquest ha estat el programa:

  • Dilluns començàvem amb la rebuda de la Mireia Fontcuberta (guitarra) i la Minerva Ruiz (veu). Amb en Dani Àlvarez (acordió diatònic). I amb en Txus Baquero (baix elèctric).
  • Dimarts ens acompanyaven l’Anna Folch (clarinet) i l’Ivó Oller (trompeta). L’Eloi Aymerich (veu, guitarra i harmònica) i en  Dani Comas (veu i guitarra). I en Pep Ponsetí (veu i guitarra).
  • Dimecres al matí ens donaven la benvinguda a l’escola la Teresa Mach (saxo alt) i en Xavier Triadó (guitarra). La Raquel Font (trombó). L’Angèle Coupriaux (flauta travessera) i en Pep Ponsetí (guitarra). El programa de la tarda el protagonitzaven en Ramon Giménez (guitarra), l’Ana González (veu) i en Sergi Rabassa (cajón). La Minerva Ruiz (veu) i en Manel Camprubí (veu i guitarra).
  • Dijous al matí ens rebia el ritme d’en Dani Alberola (bateria), la cançó de l’Eloi Aymerich (guitarra, harmònica i veu) i la música tranquil·la d’en Dani Comas (guitarra) i la Montse Anguera (flauta). La d’en Ricard Aymerich (guitarra) i en Jordi Tarradelles (viola de roda).
  • I la setmana la tancàvem ahir divendres amb en Pep Ponsetí (guitarra i veu). La Minerva Ruiz (veu) i en Jordi Arredondo (guitarra). En Resti Ramos (guitarra i veu), l’Albert Manté (percussió) i en Jordi Rodríguez (baix elèctric). I la coral de l’escola.

Ha estat una celebració gaudida i esperada. Gràcies a totes les persones que amb la vostra participació, l’heu fet possible!

❤ Salut 🎶 Música 👫 Solà!

Compartim algunes imatges perquè pugueu reviure alguns moments:


@artiescola @escolamsola #escolamontserratsolà