Sortida de Cicle Mitjà a la Torre de Fontaubella.

Dimarts al matí vam anar a la Torre de Fontaubella. Vam esmorzar. Després vam anar a fer un taller de cuina. Vam fer un pastis d’avellana. Els ingredients són: 300 grams d’avellanes molta crua, 200 de sucre, 4 ous i mig paquet de Royal. Els passos per fer la recepta són: separar la clara del rovell, remoure la clara de l’ou, ficar el rovell i afegir l’avellana amb el sucre. Es bat tot junt mitja bossa de llevadura i es porta al forn.

Seguidament vam fer molins de paper i ens van ensenyar com estaven formats els molins de vent.

Després vam fer tallers d’astronomia. El primer vam ajustar una lupa al sol i vam ficar un cartró a sota per veure si es cremava. nl segon lloc vam mirar per un telescopi que es veia del revés. Vam muntar un rellotge solar per veure l’hora.

Seguidament vam dinar tots junts al sindicat.

Després de dinar vam fer una gincama per trobar unes pistes que estaven a casa de l’alcalde, al campanar, al sindicat i al barranc.

En acabar vam agafar un tall de coc i vam tornar en autobús fins Ulldemolins.

Text de l'Antonela i el Felip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>