Sortida 3r

Tercer ha gaudit d’un dia a la natura. Però no hem estat al Parc Natural del Montseny, com les ocasions anteriors, ara hem visitat un parc natural de Barcelona… el de Collserola!
Primer de tot hem esmorzat, i amb les piles carregades, hem visitat el Centre d’informació. És un lloc on hem après molts aspectes sobre el Parc Natural: els éssers vius que hi podem trobar, quines accions podem fer per tenir cura de la natura, com són les diferents petjades d’animals, quines són les espècies invasores del parc, i…. fins i tot un vídeo gravat amb càmera nocturna!, el vídeo ens ha mostrat que hi ha molts animals que surten al parc durant la nit.
Després hem fet una passejada per les fonts, era un camí d’1,5 km i estava indicat amb color groc. En aquest camí hem estat envoltats de natura i hem trobat fonts al llarg del trajecte. Més tard ens hem encaminat a fer una nova ruta, aquesta vegada pel pantà de Vallvidrera. Allí ens hem aturat a dinar i hem jugat molt tots els companys i companyes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>