ANEM AL TEATRE: CAMÍ A L’ESCOLA

En motiu de la mostra de Teatre d’Igualada, aquest matí les Tanits  hem anat  a Can Papasseit a veure una fantàstica obra de teatre: “Camí a l’escola“. És la història de tres germanes que s’enfronten a obstacles i perills per arribar a l’escola.

És un homenatge a tots els infants d’arreu del món que viuen aquesta situació cada dia i lluiten amb esforç perquè les seves ganes d’aprendre son infinites i saben que només l’educació els obrirà una porta al futur.

En acabar, hem tornat a l’escola i hem esmorzat tranquil·lament. Després hem fet una reflexió conjunta sobre què hem entès i què ens ha volgut transmetre l’obra de teatre. Tots i totes hem estat d’acord que tothom és diferent i el respecte és bàsic per a una bona convivència. A més a més, al llarg de la conversa, hem près consciència valorant la nostra realitat que és molt diferent a la que viuen moltes persones d’altres parts del món. Ens hem adonat que el camí d’anar a l’escola de molts infants és dur i difícil… i això ens ha fet pensar.

A les Tanits ens ha agradat molt!