ENS PODEM CONVERTIR EN UNA ONG?

Al llarg del primer trimestre a l’aula de les Tanits es va començar a dibuixar un possible projecte d’aula. Com que estàvem enfeinats amb el conte col·laboratiu, vam decidir deixar-lo aparcat fins que poguéssim entomar-lo. Això si! Vam deixar per escrit les nostres primeres idees representades en un mapa. No volíem que es perdessin.

Tornant de les vacances, un cop entregat la nostra part del conte, hem reprès el nostre projecte d’aula:

ENS PODEM CONVERTIR EN UNA ONG?

Aquestes primeres setmanes hem estat cercant informació, el nostre objectiu ha estat respondre a les preguntes més “teòriques” del nostre projecte. Sabem que per començar a dissenyar la nostra ONG abans hem de poder respondre a:  Què és una ONG?  Què fa?  Quins tipus d’ONG existeixen?

Després d’uns dies de recerca d’informació i de visionar algun vídeo, el nostre mapa del projecte ha començat a tenir vida. Ara per ara, creiem que som capaços d’explicar què és una ONG i quin és el seu objectiu. D’aquesta recerca ens han quedat algunes paraules pendents d’investigació: INJUSTICIA SOCIAL I VIDA DIGNA. Les entomarem properament ja que creiem que són prou importants i intenses com per dedicar-li un temps específic.

Arrel de tot aquest procés de recerca ens hem adonat que, possiblement, no ens aniria malament trobar un expert en ONG’s que ens expliqués més coses sobre el tema. Així que… ens hem posat a escriure una carta per enviar a algunes persones que creiem ens poden ajudar.

Seguirem treballant…