JA SOM TANITS!

Comencem un nou curs i ara ja som TANITS!

El nostre grup ha canviat una mica, el Neizan i la Nayara Pastor han canviat d’escola i ja no estaran amb nosaltres a l’aula. Però ha arribat la Mía, a la que hem acollit ràpidament i a la que, mica en mica, anem coneixent i donant-nos a conéixer.

Ser Tanit és tota una responsabilitat, som els grans de Mitjans i això vol dir que som un model per la resta dels nostres companys i companyes de comunitat. Sabem on estem i estem molt agust! A més a més, hem descobert que aquest curs tenim algunes novetats respecte al curs passat i això encara ens ha fet sentir més importants.

Aquests primers dies estem preparant i organitzant tot el material que anirem necessitant al llarg del curs: la carpeta blava amb unes fundes de plàstic que ens ajudaran a tenir-ho tot més endreçat, una agenda “standard” com les que utilitzen els adults, un punt de llibre per les estones de lectura, dues llibretes per documentar tot el que anirem inventigant i treballant, un cartell personalitzat pel nostre calaix del passadís,… Alhora també dediquem algunes estones a explicar-nos les notícies que hem anat treballant aquest estiu des de casa, notícies ben diverses i representades de maneres ben diferents que ens donen peu a parlar i a explicar altres vivències.

I, també aquests primers dies, hem dedicat un temps a pensar què volem aconseguir aquest primer trimestre a nivell individual. Plantejar-nos uns bons propòsits no sempre és fàcil i per això ens hem ajudat molt entre nosaltres per trobar el més adequat i necessari. Ja els tenim per escrit, ara ens cal compromís i treballar de valent per aconseguir-los!