ANEM AL TORRENT DEL RAVAL!

Les Alicies hem fet la que serà la penúltima sortida d’aquest curs i hem anat a un lloc PRECIÓS que la majoria no hi haviem estat mai: el Torrent del Raval o el Rigat! Amb una mica de nervis ja que el dia abans sabíem que podríem posar els peus a l’aigua!

Xino-xano hem fet camí seguits dels Rovellons i no hem parat a esmorzar fins que hem arribat. Un cop esmorzats i amb les piles carregades, ja hem posat els peus a l’aigua de seguida… (anàvem preparats eh!) Bé, no només els peus, ja que alguns de nosaltres vam acabar una mica xops! 💧💧💧

Després de dinar ens hem mogut una mica per veure on havien passat el matí els Rovellons, ja que vam estar separats i així acabar de descobrir l’indret. En tot el dia no hem parat de passar per sobre les pedres, jugar amb l’aigua, investigar tot el que hi havia pel nostre voltant, moure’ns per tot arreu… En fi, un dia rodó, ja que el temps ens va acompanyar en tot moment!

La tornada ja va ser una mica més feixuga, tot fent una parada tècnica per beure aigua, però res que no es pogués superar i arribar a l’hora a l’escola!

Durant el curs hem aprofitat els voltants de Vilanova del Camí per tal de gaudir de la natura i realment som molt afortunats de tenir al nostre abast un entorn natural tan bonic! 🌲🌱🌳