COMENCEM UN NOU PROJECTE D’AULA

Aquest curs està sent una mica estrany per tots i totes, tot i que els Patufets i les Patufetes no ho noten, ja que per ells i elles tot és nou. Altres anys podíem fer moltes sortides i sempre anàvem amunt i avall els tres cursos de la comunitat.

Enguany no hem fet cap excursió de tot el dia i és per aquest motiu que plantegem aquest nou projecte: ” Anem d’excursió”.

Els hi preguntem en els infants si volen anar d’excursió i quina idea tenen d’anar d’excursió. Establim una conversa on tots i totes poden donar les seves opinions.

Totes les informacions que van dient les anem escrivint a la pissarra i més endavant les posarem en una cartolina per tenir-la penjada sempre a l’aula per tal d’anar ampliant-la.

Com que hem sortit ben poc, els Patufets i Patufetes no tenim moltes idees d’on poder anar d’excursió, de quines maneres podem anar, o de quin material hem de portar, és per això que demanem l’ajut dels Massagrans perquè ens expliquin quines sortides han fet ells durant tots els seus anys d’escolarització.

Quedem un dia a la pista amb els Massagrans i els expliquem les nostres idees i ells ens ajuden a ampliar el nostre mapa d’idees.

Podeu trobar més fotografies al DRIVE.