PROJECTE BASE

El projecte és una demanda que neix per les ganes d’obtenir continuïtat al projecte d’Educació Infantil, d’aquest manera s’ha vist la necessitat d’intervenir en els espais Exteriors de primària veient els bons resultats que ha donat a Educació Infantil. Una comissió formada per mestres el curs 16-17 ha elaborat la base del projecte. Desde el SEBE  hem tingut la possibilitat de fer un Taller d’Espais Exteriors pensat per a diagnosticar, justificar i planificar aquest projecte, que s’ha documentat a partir de posar-se en contacte amb altres escoles per conèixer els seus espais i projectes.

Volem que sigui un projecte en el qual participi tota la comunitat educativa, és per això que el curs vinent es vol formar una comissió de mestres, Ampa i famílies per executar-lo. És un projecte de la comunitat educativa on tothom hi té cabuda i conscients que els destinataris són els nens, els quals ajudaran a decidir com volen els seus espais.

CLIQUEU L’ENLLAÇ PER VEURE EL PROJECTE:

https://docs.google.com/document/d/1GGD6tOcxU369cvH73gzuPeskT9abAuXdrIplVB1Z19I/edit?usp=sharing

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>