La Marató de TV3

Aquest diumenge 17 de desembre es celebra la tradicional Marató de TV3. Aquesta vegada es dedica a les malalties infeccioses. Dimecres 13 de desembre a les 20:30 h al Teatre La Gorga de Palamós hi ha una taula de debat amb el tema Cal vacunar-se al segle XXI ?

Tota la informació de la xerrada aquí.

La Marató de TV3, o La Marató, és una gala solidària realitzada anualment per TV3 el diumenge abans de Nadal i impulsada per Televisió de Catalunya i la “Fundació La Marató de TV3”. La primera edició es va fer el 1992 i cada any el tipus de malaltia és diferent. Cada any es recapten  molts milers d’euros per ajuda a la investigació.

El seu objectiu principal és recaptar fons per dedicar-los a la recerca i divulgació d’una malaltia o grup de malalties. Amb els anys ha anat augmentant en prestigi i donatius fins al punt de crear el 1996 la “Fundació La Marató de TV3”, que s’encarrega de la gestió dels fons, la tria dels millors projectes científics per al seu finançament i les campanyes de sensibilització pertinents.

Tota la informació a la web de La Marató

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>