Excursió a l’exposició “Prohibit no tocar”

Benvolgudes famílies,

El proper dia 28 de maig els alumnes de 5è i 6è visitarem l’exposició “Prohibit no tocar” que està instal·lada al Castell-Palau de la Bisbal. Aquesta exposició itinerant sobre matemàtiques parteix de laidea que l’experimentació personal és el millor mitjà per plantejar-se preguntes, obtenir respostes i arribar a la comprensió dels conceptes.

Tots els materials han estat construïts pel MMACA, tenen caràcter manipulatiu i lúdic, amb diferents nivells de dificultat, pensats per oferir ocasions de col·laboració i discussió entre els visitants. Es presenten petits reptes o mostren aspectes poc habituals i sorprenents de la matemàtica i no requereixen coneixements específics.

Aquesta mostra del Museu de les Matemàtiques està adreçada tant a alumnes de primària i de secundària com a qualsevol altra persona interessada. Així doncs està oberta a tots els públics!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>