Els ambients d’aprenentatge a la comunitat de mitjans

Reporters de La Vila

Els nens de 1r, 2n, i 3r fan ambients d’aprenentatge les tardes de dimecres a divendres. Cada nen té un diari per apuntar tot el que fan cada dia. Hi ha 10 professores per fer 10 ambients d’aprenentatge: la Nuri G.,la Montse, la Carmen, la Mita, la Lídia, la Patri, la Mariona, l’Àlex, la Roser i la Cesca. Els ambients d’aprenentatge són aquests : Palamós, Digui’m?, Superdetectius, L’hospital, La volta al món, L’espai, Viu el teatre, El rebost, Experiments i Mini garden La Vila. A cada classe de 1r, 2n, i 3r es poden apuntar 2 nen/es.

SUPER DETECTIUS : fan grups barrejats entre 1r,2n, i 3r hi han pirates, veterinaris, investigadors, exploradors i paleontòlegs. Han de buscar pistes i necessitaran ipads.

PALAMÓS, DIGUI’M? : En aquest ambient estudien Palamós, fan una miniatura de Palamós i tambè fan una oficina de turisme.

EL REBOST : Hi ha uns espais diferents,  en un fan una piràmide de l’ alimentació. En un altre descobreixen com pesar. En un altre aprenen d’on venen els aliments. I ens van dir que una setmana faran una recepta.

MINI GARDEN LA VILA : Aquest ambient tracte de descobrir coses noves sobre les plantes i gestionar l’hort del pati. I el dissabte passat va venir una persona a explicar-los com cuidar un hort.

LA VOLTA AL MÓN : Els nens en aquest ambient aprenen països, ciutats i pobles. Tenen LEGO per fer estructures famoses dels països. Tambè tenen objectes de països i revistes.

VIU EL TEATRE : Fan grups. I van fent diferentes activitats, com per exemple : fer com caminessin per la Lluna.

No us perdeu totes les fotos en el següent enllaç: ambients d’aprenentatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>