Activitat 0 barreres a l’escola

Reporters La Vila

Divendres 19 d’ octubre del 2018 han vingut a l’escola l’ Associació Pots per fer activitats esportives amb els alumnes de 6è.

En Boris i la Eli ens han fet una xerrada per normalitzar la discapacitat dins les aules. Escoltant les pròpies vivències d’en Boris, hem augmentat molt la nostra empatia cap als discapacitats, ja que hem pogut conèixer de 1a mà, com es senten. També ens ha fet reflexionar sobre que no és bo tenir prejudicis. Donem les gràcies a l’associació POTS, per deixar-nos gaudir d’aquesta experiència.

Aquesta associació ha iniciat uns projectes d’activitat física i salut, esportius, de lleure i inserció laboral destinats a persones amb discapacitat i/o en risc d’exclusió social. Van venir al matí i vam treballar bàsicament l’esport adaptat. Després van venir a la tarda a jugar a bàsquet i altres jocs.

Ho vam passar d’allò més bé !

Podeu veure totes les fotos de l’activitat aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>