1a Fira del conte de Palamós

La primera edició de la Fira del Conte té lloc a Palamós els dies 4 i 5 de maig. L’objectiu de la Fira del Conte és promoure la literatura infantil i juvenil mitjançant els contes i els àlbums il·lustrats.

Aquesta oferta cultural es combina amb altres propostes que inclou l’ampli programa de la fira com la presència d’autors i il·lustradors, la presentació de llibres, o bé la realització de tallers i concursos, com el de dibuix per a la confecció del cartell de la 2a edició de la fira, o bé l’elaboració d’un conte col·lectiu de temàtica marinera. També es durà a terme el lliurament dels premis del II Concurs de Literatura Infantil i Juvenil “Un conte esbojarrat”, organitzat pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

Aquesta proposta cultural i lúdica és organitzada per l’entitat local Associació Viu Cultura amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós, de la biblioteca municipal “Lluís Barceló i Bou”, i del servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

Podeu consultar el programa de la fira del conte aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>