La Sèquia i el misteri de la llum (joc de geolocalització)

 

Aquest curs, dins el projecte “Apadrinem el nostre patrimoni – Apadrinem la Sèquia”, l’alumnat de sisè de la nostra escola ha creat un catxe (joc de geolocalització). Pels que no sabeu de què es tracta, un catxe és una espècie de “tresor” amagat.

El geocaching és una activitat que consisteix a amagar i trobar aquests tresors (contenidors amagats) amb l’ajut d’un dispositiu amb GPS. D’aquesta manera, donant un passeig per qualsevol ciutat, poble, bosc… de qualsevol racó del planeta, es pot convertir en una divertida gimcana. Segons dades facilitades per Geocaching, al planeta hi ha ubicats més de 3 milions de catxes! Cal fer-ho molt discretament, sense que ningú ens vegi com agafem i tornem a amagar el tresor, i procurant respectar l’entorn i el mateix tresor.

 

El catxe que ha preparat l’alumnat de sisè vol apropar la nostra escola i, especialment el mural dedicat a la sèquia i el misteri de la llum, a tot el món. Entre totes i tots hem creat una pàgina on s’explica el misteri de la llum, una mica la història de la nostra escola i com es va crear el mural. També us proposem una sèrie de reptes i enigmes que haureu de resoldre amb l’ajuda del mural. Esperem que aquesta manera de visibilitzar el fantàstic mural creat per en Jaume Gubianas, porti a molts jugadors i jugadores a visitar-lo i gaudir d’aquest. És apte per a tots els públics (petits i grans), de manera individual o en família.

 

 

Esperem que us animeu i aconseguiu resoldre’l i signar al full de registre (penseu a portar un llapis o bolígraf). Segur que gaudireu d’una bona estona, tot resolent els diferents misteris.

Us deixem l’enllaç a la pàgina web on ha estat publicat.

Estarem molt contentes i contents de veure com creix el registre de visites. Us esperem!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>