AQUESTA SETMANA A L’ESCOLA… (setmana del 21 al 25 d’octubre)

 

 

Ja estem a la tardor i a P3 comencem a experimentar amb els fruits d’aquesta estació! Aquests dies experimentem amb magranes

 

A P4 ens ho passem molt bé en el taller d’expressió corporal

 

We went to the theatre!

Aquesta setmana hem anat a veure una obra de teatre en anglès. Els nens i nenes de P5, 1r i 2n hem vist “Georgina and the dragon”, de la companyia IPA Productions. Ens ha agradat molt. Fins i tot alguns hem fet d’actors!

 

Les famílies de 3r han vingut a fer la reunió de famílies i s’han trobat amb un pla de treball. Han hagut de fer tot tipus d’activitats per conèixer i trobar la informació que els hi volíem fer arribar. Veient les fotografies sembla que han gaudit força, oi?

 

L’alumnat de 3r i 4t també hem anat al teatre. Hem vist l’obra

 

L’alumnat de 4t hem estat elaborant el tríptic de colònies amb tota la informació que necessitem per preparar les maletes i perquè no se’ns oblidi res, clicant a sobre el podeu consultar:

 

L’alumnat de 5è aquesta setmana vam celebrar la segona trobada de Corfbol entre les escoles de Cassà de la Selva i Llagostera. Aquest curs ens vam trobar al camp de futbol de Cassà, hi vam anar en bicicleta.

 

Com la resta de companyes i companys, els de 5è i 6è també hem anat a veure una obra de teatre en anglès.

 

Aquesta setmana hem començat a trobar-nos les escoles del Gironès que formem part de la Xarxa de Competències Bàsiques. En nom de l’escola hi han anat dues mestres i seguiran anant-hi la resta de curs. Durant el curs ens faran la devolució al claustre del treball fet en aquestes trobades.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>