AQUESTA SETMANA A L’ESCOLA… (del 9 al 12 de març)

 

 

 

Els nens i les nenes de P3 fa mesos que estem guardant les peles de mandarina que mengem. Les hem deixat assecar un temps en unes paneres a sobre del radiador i llavors les hem tallat i triturat. Ara tenim una pols de pell de mandarina molt xula per jugar!

Als ambients i tallers, l’alumnat de P4 ha fet unes creacions molt xules! Mireu-les…
Les flors que han sortit dels bulbs que vam plantar ens anuncien que aviat arribarà la primavera!
 

En primero nos lo pasamos genial jugando al juego “Si o No”. Practicamos así la expresión oral en castellano.

 

A segon treballem les emocions a través de la música, les emoticones i el treball en grup.

 

A 3r treballem el cub, el miler i també l’estadística. Vam pensar 6 característiques i preferències i vam crear el nostre cub personalitzat. Ara anem fent estadístiques sobre què ens agrada, com som…

 

 

A 5è estem treballant l’energia i l’electricitat en llengua anglesa. Aquesta setmana, hem dut a terme un debat en anglèssobre les fonts d’energia.

Alumnes de 6è han sigut diputats i diputades per un dia. Després de fer un treball previ sobre el parlament de Catalunya i esbrinar quin és el procés per escollir el Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, hem visitat el Parlament. Hem viscut una experiència enriquidora i emotiva.

 

Cada dimecres i divendres afegim una activitat a l’hora del pati: el camp de futbol de sorra serà per a les nenes, perquè gaudeixin jugant a aquest esport!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>