AQUESTA SETMANA A L’ESCOLA… (del 16 al 20 de novembre)

 

Les nenes i nens de P3 gaudim molt dels tallers d’expressió corporal.


A P4 experimentem amb diferents papers a psico i manipulem diferents elements de la tardor.


Els nens i nenes de P5 hem començat a fer projectes, partint dels nostres interessos. De moment hem volgut fer slime i conèixer coses de submarins!

 


A1r A hem fet un petit teler. A 1r B busquem estones per llegir, i a 1r C hem treballat la comprensió oral a través d’un vídeo.


A 2n hem començat a preparar el calendari d’advent. L’estem fent a la nostra manera. També hem fet una recollida de dades de quins esports practiquen els vostres nens i nenes per elaborar un gràfic de barres. L’any passat ja en vàrem fer un amb les dents caigudes.

A música hem fet un memory musical, hem ballat al ritme de la Chiquicastanyera, entrenem amb les figures musicals, i fins i tot ens atrevim amb l’escala de do i fem ritmes amb campanes afinades.


A 3r hem fet la dinàmica del Cub de Rubik. El treball en equip i el respecte vers la feina dels companys/es fan que aconseguim l’objectiu comú i allò que ens proposem. També hem continuat amb el Pla de Treball, ens relaxem fent massatges i papiroflèxia. I hem passat una tarda de creativitat i jocs de taula.

I a música hem interpretat “Quan estic adormit” amb campanes afinades.


 

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>