Instal·lacions i Espais

Gimnàs

El gimnàs és un dels espais on treballem l’educació física. Disposem de material esportiu que fem servir a les sessions.

Poliesportiu

 

Es un espai on els nens i nenes a partir de tercer anem a fer Educació Física.

A part d’això, la resta dels alumnes de l’Escola també hi anem a fer activitats on necessitem de més espai cobert.

 

Biblioteca

Els nens i nenes de l’escola ens apropem a la biblioteca a partir de cicle mitjà  per realitzar el préstec de llibres i l’animació lectora. De manera individual ens emportem a casa el llibre escollit i en fem el retorn setmanalment o la pròrroga si és necessària.

També tots els alumnes de l’escola treballem amb els llibres com a eina de recerca i consulta. L’activitat lectora ens fa veure que hi ha altres maneres de passar el temps que no només mirar televisió i jugar amb l’ordinador o les consoles. La lectura de llibres de coneixements ens obre un món d’investigació i descobriments.

Aula d’informàtica

El centre té una aula d’informàtica amb 15 ordinadors.

 

També disposem de dos carros de portàtils (per les plantes segona i tercera) i un carro d’IPADs a disposició de les aules.

Tots els alumnes de l’escola aprenem a utilitzar les noves tecnologies aplicades al coneixement, per tal d’assolir les competències bàsiques necessaries avui en dia.

Els nens i nenes de Parvulari utilitzem l’aula d’informàtica per tal d’iniciar-nos en l’ús dels ordinadors, això vol dir: utilitzar el ratolí, interpretar certes icones, pintar, jugar i relacionar…

A quasi totes les aules hi ha 1 o 2 ordinadors que s’utilitzen com un recurs més.

 

Sala verda: Audiovisuals, pissarra digital portàtil i migdiada

Es tracta d’un espai destinat a diversos usos:

Aula d’audiovisuals

Quan els alumnes hem de veure un vídeo, anem a aquesta aula, ja que disposa d’un canó i una gran pantalla de projecció, tot ell connectat a un ordinador amb connexió a Internet. Això ens permet realitzar múltiples activitats complementàries.

També disposem d’una pantalla digital portàtil.

´

Aula de psicomotricitat

Els nens i nenes de parvulari utilitzem la sala com a aula de psicomotricitat, ja que és àmplia i confortable. Disposa també de material de psicomotricitat adient.

Migdiada

 

Els alumnes de P3 som petits i necessitem descansar després de dinar. Per això anem cada dia a fer la migdiada a la sala polivalent, on ens posen uns llitets i dormim com angelets.

Aula de Música

És en aquesta aula on tots els alumnes cantem, ballem, toquem instruments i gaudim de totes les activitats de música.

ˆ

 

Des de P3 fins a 6è hi ha una programació seqüenciada que farà que els nens aprenguin els elements fonamentals de la música d’una manera vivencial i adequada a les seves edats.

Aula d’anglès

Tenim aula d’anglès, situada a la segona planta. És un espai ampli on els alumnes treballem la llengua anglesa a través de llibres, audicions, vídeos, jocs…

L’aula està organitzada en grups de taules, de manera que s’afavoreix la interacció i la producció oral dels alumnes.

L’ambientació de la classe permet crear també una atmosfera que promou l’ús de l’anglès com a llengua vehicular.LET’S TALK IN ENGLISH!

 

Aula d’atenció a la diversitat

En aquesta aula trobem recursos per als nens que necessiten una atenció més individualitzada. Treballem tant els hàbits com les tècniques d’estudi per millorar l’atenció i el rendiment a l’aula.

 

Patis

A l’hora de l’esbarjo disposem de tres espais

Pati de P3

Situat a la baixada de les aules de parvulari, és un espai on juguem els més petits, els de P3

 

Pati de les columnes

Situat a la planta baixa, és l’espai més gran on juguem els nens de P4, P5cicle inicial i cicle mitjà

Pati de la pista

Situat al terrat de l’edifici, hi juguem els alumnes de cicle superior.