Nou web de l’escola

Estrenem nou web de l’escola!

Comprovareu que té un funcionament una mica diferent que l’anterior: els blogs de cada grup estan més integrats en el web, hi ha més seccions amb més informació, la presentació és més dinàmica, l’accés a les fotografies està més protegit… En fi, esperem que us agradi molt.

En la pàgina d’inici o de portada podeu visualitzar el mur general d’articles que s’han publicat en aquest web, del més recent al més antic. Sempre podeu retornar a aquesta pàgina si cliqueu “INICI” en el fil d’Ariadna de la part superior de la pantalla.

Podeu accedir al menú general si cliqueu en la icona  de la part superior dreta de la pantalla, i a la informació dels blogs en la icona  o en el menú lateral de la dreta de la pantalla.

En algunes publicacions caldrà clicar en enllaços per accedir a les fotografies. Degut a la normativa sobre protecció dels drets d’imatge dels menors, per visualitzar les fotografies cal introduir la contrasenya que us ha proporcionat l’escola en una finestra que s’obrirà abans de d’accedir a les imatges.

Si teniu alguna dificultat o algun dubte sobre el funcionament del web, no dubteu en preguntar-nos-ho, directament a l’escola o bé enviant un correu a secretaria@escolajoanperucho.com