Alumnat d’educació infantil: Recursos i activitats didàctiques en línia

Per indicacions del Departament d’Educació, us oferim un recull de recursos i d’activitats didàctiques en línia que hem seleccionat els i les mestres de l’escola amb l’objectiu que l’alumnat pugui avançar en el seu procés d’aprenentatge, malgrat l’aturada de l’activitat presencial.

Aquestes propostes tenen un caràcter voluntari, però creiem que és convenient que feu l’esforç de dedicar-hi algunes estones del dia per dur-les a terme.

Recomanem les següents activitats (cliqueu en els enllaços per accedir als recursos):

Tots els enllaços han estat comprovats i verificats per nosaltres. Si teniu algun problema per accedir a algun web, una bona opció és provar els enllaços en diferents navegadors web (Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, etc.). Molts recursos necessiten l’Adobe Flash Player per funcionar, i per tant és necessari que l’instal·leu i/o l’activeu en el navegador web que utilitzeu.

Les i els mestres estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o observació que ens vulgueu fer. Ens podeu contactar a les adreces de correu electrònic que ja coneixeu: i per tant és necessari que l’instal·leu o l’activeu en el navegador web que utilitzeu.

Grup d’1 i de 2 anys Fina Rubio p1p2@escolajoanperucho.com
P3 M. Dolors Moliner p3@escolajoanperucho.com
P4 Sònia Fernández p4@escolajoanperucho.com
P5 Roser Mitjans p5@escolajoanperucho.com

A més d’aquestes propostes podeu consultar l’article “Aprendre sense sortir de casa” del Club Super3, que us resumeix altres recomanacions que ha fet el Departament d’Educació per aquests dies.

En la mesura que tinguem més indicacions del Departament d’Educació, ens posarem en contacte amb vosaltres per actualitzar aquestes propostes.