Pla de treball 6è. Quinzena del 20 d’abril a l’1 de maig

Hola nois i noies de 6è,

Aquí teniu les activitats que heu de fer i que són avaluables, aquesta vegada amb un termini de dues setmanes. Cliqueu en el següent enllaç per accedir-hi: Pla de treball 6è – Setmana del 20 al 30 d’abril

Aquesta setmana em posaré en contacte amb vosaltres per parlar d’algun assumpte pendent que tenim dels deures dels primers dies de confinament, i també per organitzar unes videoconferències.

Com ja us vaig assenyalar la primera setmana, tingueu en compte aquests consells:

  • Feu-vos un horari diari, pacteu-lo amb els pares i sigueu estrictes en el seu compliment. Com si estiguéssim a l’escola. Els moments de treballar són per fer les activitats de l’escola, i la resta del temps per fer altres coses; però quan treballem estem concentrats en les tasques.
  • Planifiqueu-vos les tasques: poseu en l’horari quina tasca o tasques fareu cada dia. Podeu utilitzar la vostra agenda de l’escola.
  • El dijous 30 d’abril és la data màxima per entregar les vostres tasques. Si voleu, però, podeu enviar-les a mesura que les aneu acabant, no cal esperar-se a l’últim dia. De fet, us aconsello que ho feu millor així.
  • Qualsevol dubte que tingueu, o qualsevol altra cosa que necessiteu dir-me, envieu un email a 6e@escolajoanperucho.com

Ànims, que ho esteu fent molt bé!