El grup de 6è fa un taller sobre la biomassa

Tot el matí del passat 6 de novembre, els grups de 5è i de 6è de l’escola van estar realitzant un taller sobre la biomassa, en el marc de les actuacions que la Diputació de Tarragona està realitzant en el projecte Xarxa de calor de proximitat, que permetrà escalfar edificis municipals a partir de la biomassa dels boscos.

Durant la sessió vàrem estar treballant diverses qüestions relacionades amb les causes i els efectes dels incendis, la seva relació amb la gestió forestal sostenible, i l’aprofitament dels productes resultants, com és el cas de la biomassa forestal. Entre d’altres coses, vàrem descobrir perquè la vegetació mediterrània està exposada als incendis, perquè cal gestionar-los de manera sostenible i quin paper pot jugar la biomassa forestal com a energia renovable i eina per la mitigació del canvi climàtic.

Va ser un taller molt interessant, i molt instructiu sobre la responsabilitat que tenim en l’ús de les energies renovables per a protegir el nostre planeta.

Podeu veure més fotografies d’aquesta activitat si cliqueu aquí (s’obrirà una nova finestra on haureu d’introduir la contrasenya que us ha proporcionat l’escola).