Foto del grup de mestres. Curs 2009-2010.

A continuació el grup de mestres de l’escola Fort Pienc ens presentem…

Atenció! Encara no hi som tots! El Departament d’Educació, a data d’avui, no ha enviat a una persona que ens falta i també a una altra que ve a mitja jornada… Ho sentim!! Voldríem haver estat tots, però no volíem demorar més la nostra “foto de grup”
De Foto CLAUSTRE CURS 2009/2010

Qui som? 
Drets, d’esquerra a dreta de la imatgeCristina, mestra de 1r. A; Ainhoa, mestra de 1r. B; Miren, mestra de reforç parvulari, Rocío, mestra de 2n. B; Ilde, mestre de 3r. A; Marta, mestra de 4t. A; darrera d’ella la Cristina, mestra de P3 B; Enriqueta, mestra de P3 A; Anna, mestra de p4 B; Teresa, mestra de P4 A (tutoria compartida); Lurdes, mestra de 2n. A; Maria Dolors, mestra de 4t. B; Quim, especialista de música  (fins el novembre); Pilar, mestra de P5 B; Encarna, mestra de reforç Primària, David, mestre de 5è.
A sota, d’esquerra a dreta de la imatgeGemma, especialista d’anglès,  Raquel, especialista d’Educació Física; Susana, directora de l’escola; M. Carme, mestra de reforç parvulari; Marta, especialista de música (a partir del novembre); Núria, mestra de 3r.B;  Judith, mestra de P5 C; Montse, mestra de 4t. C;  Rosa, especialista d’Educació Especial: Gemma, Tècnica d’Educació Infantil; M. Rosa, mestra de P5 A;  Sònia, especialista d’Educació Especial-Reforç; Nela, Secretària de l’escola i Esther, Cap d’Estudis de l’Escola.

Ja ho veieu, cada cop som més colla, i volem pensar que tenim les mateixes il·lusions que sempre… Entre Tots i Totes fem escola!!!

1 comentari

 1. Anònim

  ¡Qué alegria tener confirmada nuestra maravillosa MAESTRA, Marta 4ºA!
  No os podéis imaginar con que alegria recebemos esta noticia!!!
  Formáis un grupo maravilloso.
  Ojalá empecemos este nuevo curso con mucha harmonia y energia, la necesitaréis.
  Saludos y hasta el lunes.
  Jussara (madre 4º A)