FESTA DE LA PAU 2010. UN DIA PRECIÓS!!

Ja ho sabem. Semblem una mica FLOWER POWER perquè no totes les escoles celebren aquest dia. Potser penseu això… Però, com a educadors/-es no volem descuidar l’EDUCACIÓ INTEGRAL dels vostres fills i filles i, per això, hem viscut aquest dia amb tota la cerimònia que es mereix…
QUÈ HEM FET??
INFANTIL:

– Hem retallat siluetes del COLOM DE LA PAU.

– Hem fet un mural amb les lletres PAU BEN GRANS a P3.
– Hem vist alguna pel·lícula o muntatge de diapositives relacionat amb temes de pau, respecte, amistat…
– Hem après cançons ben maques.
– Hem parlat de la PAU i d’aquest dia.
PRIMÀRIA:
– Hem après cançons que no oblidarem.

– Hem fet un MUNTATGE QUE PODEU VEURE AL VESTÍBUL a partir del llibre “QUÈ ÉS LA PAU?”

– Alguns hem treballat la paraula PAU EN 70 LLENGÜES.
– Hem vist una pel·lícula TOTS JUNTS al gimnàs… COM AL CINE DE VERITAT!!
– Hem parlat de MAHATMA GANDHI.
TOTS JUNTS…

– HEM CELEBRAT EL BERENAR COMPARTIT… UNA TARDA PRECIOSA!!

– HEM DONAT LA BENVINGUDA AL NOU GEGANT DE L’ESCOLA!! ES DIU PAU PIUS (sabeu per què? Pregunteu-ho als vostres fills/-es) i farà companyia a la nostra estimada GLÒRIA ( gràcies, mares de l’AMPA!!)


AMB LES FAMÍLIES:

– HEM FET UN TREN GEGANT AMB ELS  VAGONS que heu anat oferint… EL MÉS GRAN, quant a col·laboració de famílies,  DE LA HISTÒRIA DE L’ESCOLA GRÀCIES AL VOSTRE COMPROMÍS… “POSEM-NOS EN MARXA PER LA PAU

I HA VINGUT UNA REPRESENTANT D’INTERMÓN, LA CLÀUDIA,  A QUI HEM LLIURAT ELS 1504 EUROS QUE HEM ACONSEGUIT EN COL·LABORACIÓ FAMÍLIA-ESCOLA I QUE SERVIRAN PER CONSTRUIR TUBERIES NOVES I QUE ARRIBI L’AIGUA DE NOU A LES CASES DE MOLTES FAMÍLIES HAITIANES…MOVENT-NOS PER FER ESCOLA!! FELICITATSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!

SOM POWER FLOWER, potser sí. PERÒ ELS VOSTRES FILLS HAN VISCUT EL QUE ES POT SENTIR TOT VIVINT EN PAU… FANTÀSTIC, NO??

NO DEIXEU DE PASSAR-VOS PEL VESTÍBUL!!!!

4 comentaris

 1. Is@Hz

  Quina meravella de fotografies! Aquesta idea que els grans se'n ocupin dels petits és molt bonica i ens regala imatges molt entendridores. Gràcies a tot l'equip de mestres, direcció i monitors de l'escola per obsequiar als nostres fills amb moments tant dolços que ben segur que recordaran tota la seva vida. He pogut comprovar que organitzar activitats tan especials suposa un esforç afegit, però són els que quedaran més gravats a la memòria dels nostres petits.

 2. Susana

  És una festa amb molt de contingut: moments de reflexió, activitats que ajuden a pensar i valorar diferents aspectes amb profunditat, compartir amb els altres, fer de padrins i fillols…i aquest any amb un fet molt important, la solidaritat amb el poble Haitià.
  Realment vam gaudir molt!!

 3. ilde

  Moltes gràcies David per la bona feina tant ben feta i ràpida a l'hora de penjar a la Web de l'escola les fotos de la PAU, tan ràpidament. Perquè la veritat que és una bona feinada, oi??. Però, això fa que sigui una web sempre activa.
  Ilde (mestre 3r.A)

 4. ilde

  Vull felicitar als membres de la Comissió de la PAU que han fet possible aquesta diada tan especial. De la qual vam participar i gaudir tots plegats: alumnes, mestres, etc…
  Per mi ha estat el primer curs que ho passo a l'escola i fent aquesta festa de la PAU. La valoració és molt satisfactòria en tots els sentits. Des del començament del divendres on vam fer les rodes en torn del Gandhi a la classe, i van sortir mols aspectes de coneixements i també de desconeixement per part d'alguns. Però, aixo ens va fer obrir un debat filosòfic en tota regla. Va ser impressionant escoltar als meus alumnes!. També vam compartir una estona amb els nostres estimats veins (els ferrerets i la seva mestra) a la seva aula, per després treballar unes frases de la PAU de forma col·lectiva, però ja cada grup a la seva aula. Els treballs que van sortir són molt enriquidors i després els van penjar al vestíbul de l'escola.
  A continuació, vam aprendre molts continguts i/o valors amb la pel·lícula que ens van projectar al gimnàs per tota primària. Estavem tots enganxats! Només faltaven les crispetes, oi??
  I com a cloenda, va arribar la festa col·lectiva de tota l'escola. On les salamandres de cuallarga van apadrinar als alumnes de P4A. Cada alumne-a anava amb el seu fillol-a al pati, on després cantarian, berenarian i ballarian amb la "Gloria i el Pau Pius".
  I només em cal dir que moltes gràcies per la bona organització i els moments passats amb aquesta diada de la PAU. També fer un bon propòsit perquè el poble Haitià, es pugui anant recuperant el més aviat possible.
  Molta PAU PER TOTHOM!!!

  Ilde (mestre de 3r.A)