DESCOBRINT EL COS

Aquesta setmana hem tingut la sort de comptar amb la presència de les mares de Sara i Ivan. Dins dels projectes que hem estat realitzant sobre el cos, ens han vingut a oferir unes activitats molt interessants. D’aquesta manera ens han explicat coses sobre l’ESQUELET i el COR, ja que eren els dos projectes que havíem treballat.

Així, per una part Elisa va recordar a 1rA les diferents parts del cor i el seu funcionament, i els va fer representar la circulació de la sang sobre un cor en un paper gran a terra. També els va ensenyar i demostrar la manera com fer una rehabilitació en cas de necessitat.

Per altra banda, Sonia va portar la figura d’un esquelet a la classe de 1r.B. Amb l’ajuda d’uns paperets que va repartir entre els alumnes, vam repassar els óssos que havíem treballat i vam aprendre els noms d’altres (cada xiquet havia de col·locar el nom que li havia tocat a l’ós correcte de l’esquelet). També els va portar un crani i un osset de l’orella de veritat  així com unes radiografies, per tal de poder-los observar. Finalment cada xiquet va deixar la seva empremta amb pintura blanca sobre una cartolina negra que es van poder emportar a casa.

Els xiquets s’ho van passar molt bé i vam aprendre moltíssim. Moltes gràcies famílies!