VISITA AL PARLAMENT DE CATALUNYA

Aquest matí, els alumnes de 5è  han marxat fins a  Barcelona des de l’estació de d’autobusos de la HIFE. El motiu d’aquesta sortida és consolidar el projecte que han estat realitzant  sobre Catalunya. Han cercat molta informació i han realitzat activitats variades a fi de conèixer i entendre  principalment l’organització territoritorial de Catalunya i Espanya, així com també les principals institucions democràtiques i polítiques que ens representen a tots els ciutadans/es. Per tant, ben segur que han gaudit de  l’oportunitat de visitar els diversos espais d’un dels parlaments més antics del món, el Parlament de Catalunya, i  conèixer-ne les seves funcions de forma propera.

A més a més,  i per tal de d’aprofitar el màxim possible el dia en aquesta gran ciutat, també han visitat l’Aquarium, tot fent un passeig per observar i conèixer com és la vida al fons del mar de la mà d’experts. Han pogut veure de molt a prop aquaris mediterranis, tropicals i el gran Oceanari, els éssers vius que els habiten, com es relacionen entre si i amb el medi. Preguntes, explicacions, curiositats per apropar-se al medi aquàtic, tan proper i tan llunyà alhora.

Feu clic a sobre de les imatges per veure els diferents reculls fotogràfics de la jornada.

                                                                                AQUARIUM

                                                                       

PARLAMENT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>