DE LA CUINA AL RESTAURANT

A primer ja hem estrenat el restaurant! A través del joc simbòlic ens ho passem d’allò més bé mentre aprenem. Al restaurant no només practiquem càlcul mental a l’hora de pagar el compte, sinó que també fem lectura i escriptura:  els clients que venen a dinar o a sopar s’han de llegir el menú (que pot ser el menú diari o el de cap de setmana). També hauran d’escollir la beguda, un primer plat i un postre. Al mateix temps, els cambrers han de prendre nota dels plats i portar-los als seus clients, i fins i tot hi ha uns cuiners que han de buscar els ingredients per preparar el menjar.

Feu un cop d’ull al recull d’imatges on us mostrem com a través dle joc simbòlic apropem les matemàtiques a la realitat quotidiana més propera. Jugant és la manera natural i sana en com els nens es desenvolupen, creixen i van interioritzant i representant els seus aprenentatges.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>