DESCOBRINT EL RIU EBRE

Els nostres alumnes de 6è es troben inmersos en el projecte de descoberta del riu Ebre. Com a activitat inicial, durant la setmana del 5 al 8 de març, van començar per  anar a veure l’estat actual del nostre riu amb l’objectiu d’observar i i fer un inventari dels elements físics,  naturals i humans del paissatge del tram fluvial corresponent a Tortosa.

Gràcies a la col·laboració rebuda d’experts del camp d’aprenentatge de Sant Carles de la Ràpita, els nostres nois/es van aprendre a realitzar mesures dels paràmetres fisicoquímics d’aquest entorn, emprant les eines apropiades. Finalment, van identificar espècies de la fauna i la flora de la vora del nostre riu, mitjançant tècniques d’identificació i cerca científica.

Val a dir que ha estat una experiència molt enriquidora, ja que ens  ha ajudat a conèixer l’entorn del nostre riu de forma propera i científica.

Us posem al dia amb aquest recull fotogràfic. Seguim avançant!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>