DENIP 2019

Cada 30 de gener, des de 1964, se celebra el dia Escolar de la Noviolència i la Pau (DENIP) per recordar el llegat de Mahatma Gandhi i  també es commemora l’aniversari de la seva mort.  És un dia destinat a enfortir la Cultura de Pau  amb tots els valors associats: la convivència, la cooperació, l’assertivitat, el diàleg, la tolerància, la fraternitat, la solidaritat,…

Per tant, un any més a les nostres aules s’han portat a terme diferents activitats per tal de seguir fomentant aquests valors tan necessaris per a la vida en societat.  A més a més, tots els alumnes de l’escola, al llarg del matí,han construït un  arc de Sant Martí gegant amb papers de colors. Cada xiquet/a ha escrit el seu missatge per expressar desitjos i bons sentiments que recordin al món la importància de la Pau.

A la tarda hem acabat la jornada a través de la música. Des dels més petits als més grans ens hem col·locat a la pista del pati formant un gran símbol de la Pau per cantar i ballar units la cançó “Todos juntos”.

No oblideu que l’educació per la Pau ha d’estar present cada dia de l’any  per continuar avançamt cap a un món més pacífic, més solidari i més just.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>