TALLERS D’ART

Aquesta setmana hem iniciat els TALLERS D’ART que tant van agradar el curs passat. D’aquesta manera, pretenem treballar els continguts de l’àrea de plàstica d’una manera més lúdica i motivadora per als alumnes. El curs passat ja ens va donar molt bons resultats, i és per això que aquest curs hem volgut continuar tot ampliant les diferents propostes.

A continuació volem explicar-vos una mica en què consisteix cada taller, per a que us feu una idea del que treballen els xiquets cada dimarts a la tarda…

  • FANGUEGUEM: En aquest taller manipulem i modelem diferents materials (terracota, fang,….) i així creem diverses figures en volum.
  • NATURART: Elaboració de direfents composicions a partir de matertials naturals com poden ser fulles, pedres, pinyes, pals,….
  • TEATRALIZAMOS: Expressem les nostres emocions mitjançant el teatre. Aprofitem aquest espai també per cobrir una part de l’àrea de llengua castellana de forma més motivadora.
  • GEOPINT: Treball de dibuix espaial a través de diferents técniques com són el puntillisme i la quadrícula.
  • LLANES I CORDILLS: Teixim, cosim i en definitiva creem diferents composicions a través de diferents materials (llana, fils, betes i cordills)..
  • PINZELLADES D’ARTISTES: No momés descobrim diferents artistes i les seves técniques, sinó que també experimentem reproduint algunes de les seues obres a través de diferents materials.
  • DE L’OMBRA ALS COLORS: Aprenentatge i posada en pràctica de diferents técniques de dibuix i pintura. Ús intel·ligent del color. Des de l’ombrejat a la pintura amb ceres, colors de fusta i pintures.acríl·liques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>